diumenge, 24 d’octubre del 2021

SETMANA DEL 18 AL 22 D'OCTUBRE

 Bon dia famílies!!!

Durant aquesta setmana hem tingut dues activitats que tindran continuació durant el curs, com són un taller de compost realitzat per Juanjo d' "Amics de la Terra", on ens ha ensenyat la importància del compost i com realitzar-ho. Moltes gràcies Juanjo perquè ha estat super interessant. A partir d'aquesta setmana, hem començat a guardar les restes de fruita per a poder dur a la compostera del centre i farem recollida entre tots els infants de l'escola.

Una altra activitat que hem realitzat és un taller per part d' "El Xiringuito", sobre la detecció d'esteriotips, rols i violències sexistes en el nostre entorn. Ens ha estat molt útil i hem après molt seguint dinàmiques i activitats lúdiques molt engrescadores;  tindrem dues sessions més per aprofundir amb aquests temes. 

Apart d'aquestes dues activitats, hem seguit fent dinàmiques i hem treballat l'ús de la majúscula, ja que he observat que era una norma que era necessària recordar i ho hem fet mitjançant un full giratori on tots els infants han aportat el seu granet d'arena per aconseguir tenir tota la informació.

Hem seguit també amb les grafies de l'escriptura japonesa i hem començat a buscar informació sobre els animals de Japó, on previament hem fet un mapa conceptual sobre la classificació dels animals vertebrats. Seguirem treballant en aquest aspecte durant les pròximes setmanes.

A continuació, teniu un recull fotogràfic de les activitats dutes a terme:

































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada