dissabte, 16 d’octubre del 2021

SETMANA DEL 13 AL 15 D'OCTUBRE

 Hola famílies!!!

Aquesta setmana seguim treballant el nostre projecte on hem llegit informació sobre l'escriptura japonesa i els infants per grups cooperatius han començat a fer els seus resums o mapes conceptuals, segons la seva conveniència.

Dins dels grups cooperatius, cada un ha fet el seu pla d'equip, on els infants, de forma consensuada, s'han repartir els càrrecs (coordinador, portaveu, secretari, material i ajudant) i fixant objectius d'equip i compromisos personals per un bon funcionament en el treball en equip.

Apart, el divendres 15 vàrem aprendre que és el dia internacional de la dona rural i vàrem visualitzar uns vídeos amb dones del nostre municipi on ens ensenyaven la importància del treball en el camp, concretament amb la recollida dels aliments que ens dona i l'elaboració d'olives trencades i orelletes.

Per acabar amb aquest resum, el dijous vàrem realitzar la nostra primera sortida de l'escola per visitar la biblioteca del poble, on Joana, la bibliotecaria i mama del centre, ens ha ensenyat les múltiples i interessants opcions que tenim a la biblioteca i on hem agafat llibres tant d'ús personal com per l'aula. Moltes gràcies Joana!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada