diumenge, 10 d’octubre del 2021

RESUM DE LES SETMANES DEL 27 DE SETEMBRE AL 8 D'OCTUBRE

 Bon dia famílies!

Durant la setmana del 27 de setembre, hem acabat de realitzar l'activitat de la notícia a través del classroom (tinc pendent donar més ús a aquesta eina, a més de convidar-vos per si voleu fer seguiment des de casa), hem començat a treballar el text instructiu, on per grups han exposat les normes de jocs de taula que tenim per escola i així els coneixem millor i hem començat a utilitzar el material d'innovamat, tant quadernets, material manipulatiu, com per exemple figures amb poligons on treballem els angles i el registre sistemàtic a través de l'aplicació d'Innovamat a través dels chromebooks.

A més aquesta setmana també hem creat els nous grups cooperatius que tindrem durant aquest primer trimestre a través d'una dinàmica.

La setmana del 4 d'octubre hem continuat amb la decoració de la classe creant la nostra porta, i ja hem fet l'activitat amb els missatges que ens vareu deixar i intentant descobrir de qui era cada estrella i amb una redacció sobre que significa per cada infant la seva família. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!! A més estam començant amb el nostre projecte i introduir activitats relacionades amb neuroeducació.

Aquí us deix un resum visual d'algunes tasques que hem fet: 


































Esper que estigueu aprofitant en família aquest pont que tenim. Una abraçada forta a tothom!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada