dissabte, 24 d’abril del 2021

AL MES D'ABRIL, CADA GOTA VAL PER MIL

 DESPEDIDA DEL MESTRE DE PRÀCTIQUES MARIO REDONDO

Després de 9 setmanes de comptar amb la companyia de Mario, li hem dit adéu  amb pena i alegria. Estem segurs que dins de molt poc serà un gran mestre. El darrer dia ens varen fer regals entre tots, nosaltres un llibre amb dedicatòries i petits detallets i ell unes adhesius  i un peluix  amb la temàtica d'among us. Ara tenim una mascota i un gran record d'ell. 



DIES DE PLUJA I DE MÚSICA

Aprofitant que un dels dies de pluja, varen construir un piano gegant per seguir el ritme amb els peus, ens ho varen passar superr!!





SETMANA DE SANT JORDI

Durant aquesta setmana fem fet una sortida a la biblioteca municipal per conèixer com estan ordenats els llibres a la biblioteca. Joana ens va explicar també alguns llibres molt interessants i la gran majoria ja som socis de la biblioteca i podem anar  per llibres quan vulguem.






Durant el segon trimestre hem llegit en veu alta el llibre de Joan Amorós "Quin Giro". Per grups cooperatius vam escriure una carta convidant a l'escriptor i a la il.lustradora a vindre a classe i també van fer un llistat de preguntes i dubtes que volíem conèixer d'ells. 

Va ser una experiència molt interessant perquè ens ha apropat al món dels llibres i de la literatura. Moltes gràcies Joan per dedicar-nos el teu temps i el teu llibre. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada