dimecres, 19 d’abril del 2023

ACTIVITATS EN FAMÍLIA SEGON TRIMESTRE

 Bon dia famílies!

Abans de fer una explicació de les activitats que heu realitzat algunes famílies, m'agradaria tractar dos aspectes. El primer, demanar disculpes per no haver actualitzat el blog durant el segon trimestre i el segon donar les gràcies a totes les famílies que heu participat i estau fent possible aquesta activitat que crec que és molt motivant pels infants i és una manera de conèixer-nos un poc més entre tots.

La primera visita que vàrem rebre durant el segon trimestre va ser la de Paz, mare de Marta, on vàrem tractar l'esport adaptat per a deficients visuals amb una primera sessió teòrica per part de Marta a través d'una exposició i al dia següent una sessió pràctica per part de Paz. Va estar genial!





















A continuació, va venir Hanan, la mare d'Alaa, per fer una demostració de tatuatges d'henna, molt tradicional de Marroc. D'aquesta sessió només tinc una imatge grupal ja que no vaig poder assistir.



Seguidament, i em sap greu però no tinc cap imatge i no vaig poder assistir, Keit va explicar a tota la classe la feina de la seva mare Teona.

Més endavant Antonia, la mare de Sara, i Charo, l'àvia de Karissa, ens vàrem preparar una presentació sobre menjars tradicionals d'Eivissa i a més vàrem tenir la sort d'assaborir bunyols i greixonera fets per elles dues. Estaven riquíssims!








A continuació, Eva, la mare d'Adriana, ens va preparar un experiment de física on vàrem crear uns arcs de Sant Martí líquids xulíssims!















Seguidament Chelo, la mare de Naiara, ens va preparar una sessió adaptada de Hyrox amb l'ajuda de Naiara que també va fer una presentació prèvia, on els infants varen demostrar les seves habilitats físiques, encara que al dia següent estaven rebentats!















Després varen venir Trini i Jordi, la mare i el pare de Vera, on vàrem realitzar un experiment on vàrem crear els nostres coets espacials i els vàrem posar a volar al saló d'actes. Va ser espectacular i molt divertit!













I per acabar amb la tanda d'activitats en família d'aquest segon trimestre, va venir Elena, mare de Nara on vàrem realitzar una sessió d'ioga en parelles on vàrem posar en pràctica la nostra flexibilitat, alguns amb més sort que uns altres...















 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada