dissabte, 19 de novembre del 2022

SETMANA DEL 7 AL 11 DE NOVEMBRE

 Durant aquesta setmana hem començat a crear entre tots una rúbrica d'expressió escrita on ens servirà per conèixer quins apartats hem de tenir en compte a l'hora de fer un text escrit, així com poder-nos autoavaluar. Per fer aquesta tasca hem treballat per grups cooperatius mitjançant un llapis enmig.

A més, hem parlat de quins països coneixen d'Europa i si sabrien situar-ho en un mapa polític mut. Un altre dia, en un padlet hem realitzat entre tots un mapa d'Europa afegint el nom del país, la seva capital, la bandera i la població total, a més d'afegir si és un estat membre de la Unió Europea.

Hem començat a fer les presentacions dels grups d'investigació treballats anteriorment sobre el nostre projecte dels porquets de l'espai i hem començat amb els tallers intracicle (robòtica, hort, teatre i periòdic a l'aula).

Hem continuat amb el projecte de l'aigua l'escola i els continguts de matemàtiques de les potències, aplicació de l'APP d'Innovamat i el repte de les aventures referent a la introducció a les funcions.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada