diumenge, 8 de maig del 2022

JA ESTAM A MAIG

 Aquesta setmana l'hem començat amb una dinàmica on cada infant té una paraula i sense parlar i utilitzant la mímica, han de trobar als seus companys i companyes de grup. A més, aquest conjunt de paraules tenen un color significatiu i que ens ha permès després, en format gimcana, cercar per l'aula quinze paraules del seu color on hauran de classificar-les en agudes, planes i esdrúixoles i posar l'accent en cas necessari.

A més, durant aquesta setmana hem continuat amb els continguts matemàtics dels decimals, ordent i fent salts a la línia numèrica i també els conjunts matemàtics i l'aplicació didàctica amb els chromebooks. També seguim amb el treball de l'edat mitjana i hem finalitzat les exposicions orals, en aquest cas per part d'Alejandro que ens ha parlat d'un futbolista anomenat Mbappe.

Durant aquesta setmana, també hem rebut la visita de Teresa, una persona del GEN-GOB que ens ha fet un taller de conscienciació de l'aigua mitjançant un trivial per grups de 5/6 infants. També, hem continuat amb el taller de coeducació on hem recordat diferents conceptes treballats anteriorment i ens hem centrat més en els diferents tipus d'orientació sexual.

Aquí teniu un petit resum visual de les darreres activitats:













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada