divendres, 4 de març del 2022

APRENEM A FER SUSHI!!!

 Durant aquesta setmana (del 7 al 11 de febrer), hem treballat la gastronomia japonesa on primer de tot, per familiaritzar-nos amb la carta i en grups cooperatius, vàrem fer un treball competencial on havíem de resoldre diferents situacions.

Després el dia 9 de febrer va venir Carlos, cuiner i soci de l'Umami i ens va explicar la seva experiència personal i laboral amb el sushi, amb un poc d'història d'aquest menjar i com es treballa i els utensilis que s'utilitzen. A continuació, us deix un enllaç d'aquestes dues activitats.

Fotos teoria sushi

El dia 10 de febrer va arribar el gran dia, on per grups de 7/8 infants i amb l'ajuda dels dos cuiners d'Umami (Carlos i Mario), vàrem practicar l'elaboració del sushi en dos formats (osomaki i uramaki), on els infants varen ser els autèntics cuiners i varen poder portar a casa el dinar per la família. Varen sortir ríquissims!!!





























































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada