dimarts, 25 de gener del 2022

PRIMERS DIES DE L'ANY A ESCOLA

 Bon dia famílies. Després d'unes setmanes de descans, desconnexió i gaudiment de les nostres famílies, hem tornat a escola per retornar a la rutina i seguir amb el nostre aprenentatge.

Durant aquesta setmana, m'agradaria destacar dos activitats que hem realitzat.

La primera va ser l'arribada dels reis mags i tot el que ens vàrem portar... Deuen saber que ens hem portat bé durant el primer trimestre!!! Ens han portat alguns jocs per compartir amb els nostres companys com són "Los hombres lobo de Castronegro", "Toma 6" i "Monopoly tramposo". A més, ens han portat els tres primers llibres d'una col·lecció de anime que es titula Hanako Kun. Ens han encantat!!!

La segona activitat va ser que ens va visitar Rie Yamagata, persona japonesa que ens ha ensenyat moltes coses dels japonesos i japoneses, entre les quals vàrem fer una classe de japonès bàsic, jocs tradicionals japonesos i origami. Ens ho vàrem passar genial i estam molt agraïts a la seva ajuda.

Per altra part, hem seguit treballant aspectes matemàtics, treballar la població i conceptes relacionats amb aquest tema, concretament a Eivissa, Espanya i Japó.



























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada