diumenge, 21 de novembre del 2021

SETMANA DEL 15 AL 19 DE NOVEMBRE

 Hola famílies!!!

Aquesta setmana, dins del nostre projecte, hem començat a investigar com és la cultura japonesa i com es relacionen, i a la vegada, aprenem com hem d'identificar la idea principal i les secundàries per a poder fer a continuació un mapa conceptual.

En la part lingüística, arrel d'un dubte que va sorgir fa unes setmanes sobre que és un adverbi, hem fet un trencaclosques on hem descobert quins tipus d'adverbis hi ha i exemples de cadascun.

A l'àrea de ciències socials, arrel de voler situar on està Japó i Espanya, hem conegut les diferents maneres de representar la Terra (globus terraqui, mapes i plànols) i més concretament hem treballat els eixos i meridians per descobrir la latitud i longitud de diferents països per saber situar-los al globus terraqui (hem realitzat els representatius de la nostra classe).

Per altra banda, a ciències naturals hem seguit amb la nostra tasca sobre els animals de Japó en grups cooperatius i classificant-los.

Per acabar amb el resum setmanal, hem escoltat alguns dels raps creats per companyes de classe... Han estat genials i súper originals!!!

Endavant japonesos i japoneses!!!

P.D.: Perdonau, però aquesta setmana no he realitzat cap aportació fotogràfica...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada