divendres, 5 de febrer del 2021

GENER 2021

 

Comencem 2021
El primer dia en tornar de les vacances varen donar els premis del rally fotogràfic a tots els participants: Nara, Marta, Naiara, Eric i Joel.
Enhorabona als premiats. 
Any nou, propostes noves. Després de fer un llistat de desitjos de futur personals, varen fer propostes de temes nous per estudiar i descobrir. Aquestes varen fer les propostes:
A l'àrea de MATEMÀTIQUES hem començat a estudiar les fraccions i els nombres decimals que estan per tot arreu (als preus, per mesurar coses, la temperatura, les notes dels exàmens...)
 Amb els catàlegs dels supermercats hem fet sumes, restes, multiplicacions, comparacions i seriacions de nombres decimals.
A l'àrea de CIÈNCIES SOCIALS estem estudiant les Activitats econòmiques de les Illes Balears: el sector primari i secundari i el sector de serveis i la seva importància a les Balears. Hem fet una enquesta per a veure a que es dediquen els familiars de la nostra classe. Tenim pensat fer un estudi dels comerços del poble però informarem més endavant a veure quines propostes d'acció surten a classe.
La darrera setmana del més varen celebrar activitats relacionades amb el dia escolar de la no violència, com aquest any no hem pogut fer cursa, hem treballat els continguts a classe i després tot el centre ha col.laborat amb una activitat grupal: GOTA A GOTA FEM UN MAR DE PAUTambé hem canviat de companys de taula. Vàrem fer propostes de quins companys pensàvem que podrien funcionar millor en un equip. Ens hem posat un nom i pareix  que la majoria estem agust on estem.
Aquestos són els nous equips de treball a la classe:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada