dimecres, 18 de novembre del 2015

TRES COSES SOBRE MI

Aquesta activitat neix per acomplir l'objectiu de conèixer-nos més entre nosaltres, respectar-nos cada vegada més, aprendre més de qui tenim al costat i treballar per anar consolidant una consciència de grup que es respecta i creix plegat. 
Els infants han preparat amb molt il·lusió les seves capses. Les han decorat seguint unes consignes però al seu gust. Una vegada preparades, hem començat a descobrir capses. Estan molt il·lusionats perquè la sola presència dels seus pares a la classe és un motiu d'immensa alegria! 
Us deixo aquí les consignes per emplenar la capsa i les fotos de la decoració. 

TRES COSES SOBRE MI
(activitat amb les famílies)
Tal i com us vaig avançar a la reunió de principi de curs, TRES COSES SOBRE MI, és l’activitat en la qual enguany us sol·licito la vostra participació a l’aula..
L’activitat consisteix en ficar dins la capsa que els infants han decorat amb il·lusió a l’aula, tres coses que siguin significatives, per ell (si no caben, es poden fer fotografies, o alguna cosa que la simbolitzi).
L’activitat persegueix conèixer-nos millor entre nosaltres dins de l’aula però també que vosaltres treballeu amb els vostres fills sobre els seus interessos, allò que els agrada o el que és molt important per ells.
Alguns exemples:
·        Alguna cosa a veure amb la seva família (naixement o espera de germans, persones molt importants per ells etc).
·        Els seus juguerois preferits.
·        Els seus dibuixos animats preferits.
·        Algun esport que li agradi.
·        El seu menjar preferit.
·        Música que li agradi.
·        Algun viatge especial que hagi fet o esteu preparant.
·        Alguna curiositat sobre ell o qualsevol cosa que se us acudeixi.

Una vegada que hagueu ficat les coses dins la capsa, sobre una de elles, heu de pensar una activitat per poder fer-la a classe amb els infants (exemples: cuinar allò que més li agradi, presentar-nos algun germà o familiar amb qui li agradi molt estar, acolorir algun dibuix, fer alguna manualitat, practicar alguna activitat que a ell/a li agradi molt., cantar o ballar alguna cançó, etc.)
El dia que vengueu a l’aula, ens mostrareu allò que heu posat a la capsa i farem junts l’activitat que hagueu pensat.
Pensau que a l’aula tenim pissarra digital interactiva amb connexió a internet (per si us acudeix alguna activitat en la qual pugui ser útil) i també serveix per visualitzar fotos.
Per qualsevol dubte, podeu consultar amb mi quan ho necessiteu i parlar sobre les vostres idees per poder-les fer!. J
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada