dimecres, 8 d’octubre del 2014

UN DIA A L'ESCOLA

Quan arribam, penjam la motxilla al penjador que té la nostra foto. Després, feim joc lliure, jugam amb el que més ens agrada: els cotxes, les pepes, la cuineta, els puzles...












Quan ja hem jugat una estoneta ens seim a l'estora i miram les nostres fotos per saber qui ha vengut i conèixer-nos una mica més.



Després ens seim a l'estora i en grups petits anam al bany a fer pipí i rentar-nos les mans. Amb les mans ben netes, agafam la motxilla del penjador, treim l'esmorzar i esmorzam.






Quan ja hem esmorzat és hora de sortir al pati! Allà ens hi trobam també els nins i nines de la classe dels lleons i les lleones (de 4 anys) i els nins i nines de la classe de les girafes (de 5 anys).
Després del pati bevem una mica d'aigua, tornam a fer un pipí, rentar-nos les mans i feim relaxació. Després, feim una activitat conjunta: contar un conte, treure una cançó del cançoner, fer un dibuix, aferrar gomets, jugar amb plastilina, mirar un conte a l'aula d'informàtica, psicomotricitat...









Quan hem acabat l'activitat, recollim tot el material i desam la classe. Després agafam la motxilla i ens asseim a les taules mentre esperam que els pares i mares ens venguin a cercar.





1 comentari: