Trobem que es molt important treballar dins l'aula la cohesió de grup mitjançant activitats engrescadores i que ens motivin per aprendre a conèixer-nos molt millor.

Aquest any per mor de les circumstàncies el grup està dividit,però de lo negatiu hem de treure tot lo que és positiu amb la qual cosa pensem que seria important treure profit de la situació i conèixer noves facetes que encara eren per molt de nosaltres desconegudes.

Estem aprenen a conèixer millor a altres companys amb els quals abans pasavem menys temps,ens estem coneixen millor a nosaltres mateixos.

Ara hem aprofitat per fer l'arbre de les emocions i amb ell anirem fent activitats per treballar justament el reconeixement i gestió d'aquestes.

La primera activitat que hem fet es crear el nostre arbre i ho hem fet entre tots.Desprès hem escrit una emoció positiva a un fulla creada per ells i han fet una definició pròpia d'aquesta emoció.
La segona activitat que hem fet és portar una foto de quan erem petits i penjar-les al arbre.Desprès en un full havien d'apuntar qui pensaven que eran els de les fotos.


Durant el curs anirem decorant el nostre arbre amb les diverses activitats que anem fent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 En matemàtiques estem treballant els números romans,avui ha tocat experimentar. Amb 4 palets havien de fer tots els números romàs que es pu...