M'HE ADONAT DE....

Benvolgudes famílies,

Avui hem fet una dinàmica molt interessant a classe sobre l'empatia, cosa que tanta falta ens fa...

La dinàmica tracta de, un cop asseguts en rotllana de forma estratègica, escriure en un paper alguna cosa que volem que faci el nostre company de la dreta. Una vegada ho tenim, sense saber-ho, farem nosaltres mateixos allò que hem escrit, de manera que viurem en primera persona el que "desitjàvem" que fes una altra.

Una vegada hem acabat, hem reflexionat sobre com ens hem sentit. De fet, algun d'ells ha sentit vergonya a l'hora de fer el que havia escrit al paper, cosa que ens ha fet reflexionar molt.

Després, cada un de nosaltres, ha escrit una cosa que no ens agradaria que ens fessin fer, i hem passat el paper al company de l'esquerra. Sense dir el que cada un tenia al paper, hem contestat a preguntes com: què has sentit en llegir el que ha posat el teu company? Com et sentiries tu? T'agradaria haver-ho de fer? Com te sentiries si fossis tu la persona que fa fer això als altres?

Tot això ens ajudat a reflexionar sobre posar-mos en la pell dels altres i tenir una mica més d'empatia.

Una vegada acabada la dinàmica, hem contestat les següents preguntes:Quant a les conclusions, el més important és saber si s'han adonat d'alguna cosa després d'haver fet la dinàmica. 

Que tengueu un bon cap de setmana! :) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 En matemàtiques estem treballant els números romans,avui ha tocat experimentar. Amb 4 palets havien de fer tots els números romàs que es pu...