diumenge, 28 d’octubre de 2018

ICAPE

Benvolgudes famílies, 

Com ja sabeu enguany desenvoluparem el projecte educatiu “Emprendre a la meva Escola”, el qual és un projecte educatiu on els alumnes creen i gestionen una cooperativa durant el curs escolar. En ella s'organitzen per fabricar productes artesanals, que vendran una vegada a l'any a un mercat.
La seva finalitat és potenciar capacitats per a la vida adquirint hàbits i conductes de forma autònoma, tals com el treball en equip, la iniciativa, la planificació, la resolució de problemes, la comunicació, la creativitat, etc., entre d’altres.
L’alumnat  és el protagonista i el centre del seu propi aprenentatge. Es basa en un treball des de la pràctica, en què l’aprenentatge és actiu, cooperatiu i significatiu. La metodologia del programa és el treball per projectes o reptes mitjançant el treball cooperatiu des d'una vessant clarament inclusiva.

Aquest mes hem començat el projecte i la primera cosa que vam fer després de decidir que volíem ser una cooperativa va ser elegir el nom. Aquí teniu algunes de les fotografies:


El següent pas va ser l’elecció dels representants de la cooperativa. Així doncs, els alumnes que es van voler presentar als diferents càrrecs van preparar les seves candidatures. Després es va passar a la votació, on els resultats foren els que podeu veure a la darrera fotografia.
Una vegada constituïda la junta de la nostra cooperativa ens faltava el disseny del logotip. Els alumnes presentaren diferents propostes i finalment per votació va sortir el logotip següent:

Com podeu observar la nostra cooperativa ja està en marxa!!! Esteim molt motivats i il·lusionats en aquest nou projecte!!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada