dimecres, 7 de maig de 2014

SANDRA, IVÁN I NAHUEL

Quan Nahuel era petit, els seus pares varen estar viatjant amb ell per diferents parts del món. Un dels paisos que varen visitar amb ell va ser Laos. Els papis d'en Nahuel, volien fer conscients als nens de la classe de la sort que tenim de poder viure on vivim, amb aigua, electricitat, escoles...i que malgrat no tenir això, la gent allí viu feliç. 
Primerament vàrem situar Laos en el mapa, que està en el continent asiàtic. També vàrem veure un mapa del pais  i la seva bandera. 


Sandra i Iván ens varen parlar del seu paisatge, de com viuen, de què mengen i ens va sorprendre molt que ....mengen insectes!!!! Es poden trobar als seus mercats que no tenen res a veure amb els nostres. 
Vàrem poder veure a Nahuel quan era més petit, nedant a un riu amb el seu pare, jugant amb nens d'allí, a dins dels temples, amb els monjos budistes,...tota una experiència.
També ens varen dur encens com el que es pot olorar als temples, fet amb excrements de vaca i el puesto on ells fiquen el seu menjar, que moltes vegades és arròs blanc. 
Després, Sandra i Iván ens varen ensenyar les regles d'un joc típic d'allí i hi vàrem jugar, va ser molt divertit.

Moltes gràcies per tot el que vareu compartir amb nosaltres! 

Cap comentari:

Publica un comentari