dimecres, 18 de desembre de 2013

COMPARTIR

Serà que és Nadal però darrerament ens sorgeixen un munt d'activitats de compartir, d'aprendre dels altres i amb els altres, de gaudir plegats, i de fer pinya. Són moments que m'agraden molt perquè sorgeixen molt espontàniament i fan que ens estimem cada dia més. Els comparteixo amb vosaltres perquè també són vostres. 

Na Juliana va venir un dia de casa tota carregada de casa amb aquestes pulseres que fa el seu pare. Ens va regalar una a cadascun de nosaltres i va guardar-ne per aquells que no havien vengut. Volia fer-nos un regal. No va dubtar en fer nusos i aquí i allà per a què tothom la dugués posada. 


Pocs dies després, na Sílvia va venir a la classe amb una fiambrera plena de pebrassos i bolets per ensenyar-nos el que ella ha après amb els seus pares: els seus noms i si se mengen o no. Molts de vosaltres anau a buscar pebrassos i alguns varen ampliar els seus coneixements sobre el tema (i jo també) 
BEC DE PERDIU

LLENGUA DE VACA


PEBRÀS


MARE 

LLENEGA


FREDOLIC
Na Lua de la classe del costat havia dut la seva tortuga de terra i les girafes van venir a buscar-nos per a què anèssim a la seva classe a coneixer-la. Els hi va encantar.
I finalment, els nens de la classe de segon varen fer una obra de teatre que també varen voler compartir amb tots nosaltres i que ells varen gaudir molt. 
Cap comentari:

Publica un comentari