dissabte, 16 de novembre de 2013

GYMKANA PEL COLE

Un altre dels objectius que estem treballant, és conèixer les instal·lacions del centre i moure's amb autonomia per l'escola. Amb aquest fi, vaig preparar una gymkana que ens portaria pels diferents racons del cole. 
La primera cosa que havíem de fer era fer-nos una foto sota el cartell on posa C.P. Sant Jordi, a l'entrada de l'escola. 


Una vegada que ens la vàrem fer, havíem de resoldre una suma: 4+2+1. En Jairo, ens va donar el resultat: 7. I al paper del número set que ens va llegir n'Oliver, posava, sala d'informàtica. O sigui que cap allí vàrem anar. 
Allà vàrem trobar una altra pista amb una endevineta. La resposta la va encertar en David. La pista, ens duia cap a la biblioteca. A la biblioteca vàrem trobar un regal per la nostra classe (els llibres d'en Wally que ens tornen locos locos!)i una altra pista. La pista en aquesta ocasió ens duia a la sala de música. Allà na Pilar va tocar una melodia amb el xil·lòfon i havien de saber de quina cançó era. Na Juliana va dir que era de Caragol treu banya. Havíem d'anar a l'hort. 


Com que plovia una mica, vàrem enviar a dos dels nostres corredors, més ràpids, Bruno i Ramón que ens varen dur la pista definitiva per trobar el tresor. La pista ens deia que al nostre pati, trobaríem un tresor i .....síííííííííí!!!!Allí estava.Un munt de monedes de xocolata. Feliços i contents! 


I amb això, donam per finalitzat el treball que hem dut a terme aquestes setmanes sobre el nostre cole! 

2 comentaris:

  1. Bruno vino encantado!! Disfrutó un montón con lo de buscar las pistas, pero lo que más, como no, fueron las monedas de chocolate!!!!

    ResponSuprimeix