diumenge, 26 de maig de 2013

OBJECTIUSMoltes vegades a les nostres assemblees se'ns acudeixen coses divertides que podríem fer, com per exemple, fer piruletes de xocolata, jugar al joc de les cadires o de la sardina, dur patinets i bicis i jugar al pati gran, jugar amb aigua....Total, que hem decidit fer una llista de totes les ganes que ens fan ganes de fer. 
Per poder-les fer hem d'assolir un objectiu de manera general per part de tots els nens. Proposo un objectiu, tenint en compte les possibilitats d'aconseguir-lo d'una manera satisfactòria per tots i ens posem a treballar en ell per assolir-lo. Així fomentem el treball en grup, el sentiment de treballar tots per aconseguir una mateixa cosa i ajudar-nos quan tenim dificultats per aconseguir una cosa. 
Per fer les piruletes de xocolata ens vàrem aprendre els nostres noms i cognoms i vàrem assajar una cançó que després havíem d'interpretar a la classe de les girafes. El primer objectiu el vàrem assolir molt ràpidament, i en el segon vàrem haver de treballar una mica més però finalment vàrem cantar super bé a la classe de les girafes. 
Resultat....unes piruletes...de llepar-se els dits! 
Ara estem treballant en aprener-nos els dies de la setmana sense errades perquè a alguns se'ns lien el dilluns i el dijous o a partir del divendres ja no saben més. Si ho aconseguim ens esperen un munt de jocs divertits! Cap comentari:

Publica un comentari