dijous, 25 d’abril de 2013

LLIBRES, LLIBRES...I MÉS LLIBRES

Des de que hem tornat de les vacances ens estem endinsant en el meravellós món dels llibres i tot els que ens ofereix. Avui, la mami de Bruno, na Raquel, ha vengut per ensenyar-nos que els llibres poden ser molt variats i interessants i que són una font d'entreteniment que mai s'acaba! Ens ha encantat tenir-la a la classe i ens agradaria tenir més  papis i mamis fent aquest tipus d'activitats perquè ens fan sentir especials i molt importants! 
Na Raquel ha començat ensenyant-nos uns atles on hem buscat a on vivim nosaltres. També ha dut un atles infantil. 

En Bruno i na Raquel també han compartit amb nosaltres el seu llibre "secret" de receptes on està el Pollo Bruno, boníssim. 

Un altre llibre que ens ha encantat ha estat el diccionari de la llengua de signes en castellà. Hem après a dir "cumpleaños" "feliz" "mamá" "hermano","papá" i fins i tot "caca" ;). Hem preparat una sorpresa pel dia de la mare, però encara no us la podem mostrar! 
I a més han dut llibres super petits on caben super històries, llibres que ens enganyen i ens transformen en castells, granges...
Na Raquel ha compartit també amb nosaltres el seu llibre "tresor" amb el qual va aprendre a llegir. Ens ha contat una de les seves històries i ens ha agradat molt. Si voleu veure la resta de fotos, les podeu veure aquí

Gràcies Raquel per venir a passar aquesta estona amb nosaltres! 

1 comentari:

  1. OHHH!! Muchas gracias a vosotros!! Siempre es un placer ir a vuestra maravillosa clase!!

    ResponSuprimeix